VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Twee keer per jaar organiseert de VrijwilligersCentrale een kennis- en inspiratiebijeenkomst speciaal voor iedereen die met vrijwilligers werkt in Haarlemmermeer.
Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte om anderen te ontmoeten, informatie te krijgen over hoe je jouw vrijwilligers goed kan werven, begeleiden, binden en waarderen.

Meer informatie:
Kennis- en inspiratiebijeenkomsten

Kennis- en inspiratiebijeenkomst Waardering

Donderdag 20 april
13:00-17:00 uur
Zalencentrum Het Trefpunt, Hoofdweg 1318, 2153 LS Nieuw-Vennep
Voor iedereen die met vrijwilligers werkt in Haarlemmermeer
Kosteloos

Donderdagmiddag 20 april a.s. organiseert de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer een Kennis- en inspiratiebijeenkomst voor iedereen die met vrijwilligers werkt in Haarlemmermeer. Het thema is deze keer “Waardering”.

De Complimentenmeisjes geven tijdens deze bijeenkomst een interactieve workshop over het geven van complimenten en het belang van echte waardering.
“Als geen ander zijn we met complimentenmeisjes experts op het gebied van complimenten geven. Dit doen we al sinds 2006. Graag inspireren we met deze workshop anderen om ook wat vaker positieve gedachten uit te spreken aan elkaar. In de complimentenworkshop leer je de waarde van een goed compliment en brengen we een stukje theorie met de praktijk samen. Naar aanleiding van een voorbeeldcompliment en haar ingrediënten, een vleugje wetenschappelijk onderzoek en de filosofie achter de schoonheid en noodzaak van echte waardering ga je zelf aan de slag. Ook spitsen we toe op hoe je het complimentengedachtegoed kan implementeren in je dagelijkse werk. Hoe waardering en aandacht meewerkt aan een goede & productieve sfeer binnen het werken met vrijwilligers." 

Naast deze gezamenlijk workshop blikken we terug op het afgelopen half jaar en kijken we vooruit naar de nieuwe plannen van de VrijwilligersCentrale voor de komende tijd. Ook gaan we uit elkaar in twee groepen voor verdieping en gesprek tijdens nog twee boeiende workshops. We sluiten af met een hapje en een drankje, waar nog even nagepraat kan worden met oude bekenden en nieuwe contacten. Blijf ook zeker hangen voor de verrassing!

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp