Deelnemende bedrijven Beursvloer 2019

MeerWaarde is een welzijnsorganisatie, die ervoor zorgt dat inwoners zich wel bevinden, zich prettig en gelukkig voelen. Wij helpen actief door dichtbij de mensen te zijn.

De Gemeente Haarlemmermeer vindt vrijwilligerswerk van groot belang. Een groot deel van onze samenleving wordt draaiende gehouden door vrijwilligers. Van sportclub tot jeugdhonk, van activiteiten voor ouderen tot het organiseren van culturele bijeenkomsten.

logo_novotel

Novitarius is een eigentijds, ervaren en maatschappelijk bewogen team van notarissen met enthousiaste mensen, die kwaliteit en dienstverlening niet als iets bijzonders maar als vanzelfsprekend beschouwen.

 

Meerlanden

Afvalinzameling – verwerker

 

Vragen die je direct beantwoord wilt zien? Van gedachten wisselen over een issue van je zelf, je team, je organisatie?
Voel je welkom!

Tegenstroom is een professionele leverancier van stroom & gas in, voor en van HLMR. Als klant draag je direct bij aan de overgang van vieze naar schone energie in HLMR   .

Stichting MEERGroen staat voor het omgaan met onze leefomgeving op een manier, waarbij niet kosten en rendement bepalend zijn maar ecologisch evenwicht, inspiratie en sociale cohesie.

 

MEE Amstel en Zaan biedt, op alle levensgebieden, een brede dienstverlening voor mensen met een beperking. Onafhankelijke cliëntondersteuning (ook voor de Wet langdurige zorg), sociaal juridische dienstverlening, basis diagnostiek, ondersteunende gesprekken, trainingen en inzet van ervaringsdeskundigen. 

” Saar aan huis” regelt particuliere zorg voor ouderen.

INTO business Magazine BV is samen met diverse partners (franchise) uitgever van businessmagazines die in diverse rayons verschijnen. Kenmerkend voor deze rayons is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid.

 

Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te kome

De Vrijwilligers Centrale Haarlemmermeer is het kenniscentrum op het gebied van vrijwilligerswerk en vrijwillige inzet in de Haarlemmermeer.

Zij organiseert o.a. de Beursvloer en NLDOET in Haarlemmermeer.

Wilt u als bedrijf ook aan de beursvloer 2019 deelnemen?

Schrijf u dan nu in.

Wij houden ons dagelijks bezig op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, waarbij als onafhankelijk kantoor, de focus ligt op verhuur/verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed