VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?
naar nieuwsoverzicht

Wil jij ook over jouw vrijwilligerswerk vertellen? Stuur een mail naar: Roxanna.booms@meerwaarde.nl

Vrijwilligersverwendag op pad

De dag van de vrijwilliger. Tijd om even stil te staan bij al dat goede werk dat in Haarlemmermeer wordt gedaan en vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Voor de vrijwilligersverwendag konden vouchers aangevraagd worden, welke ingeleverd kunnen worden bij lokale ondernemers, zoals een lekkere appeltaart bij Stal Starro, een mooi boek bij Boekhandel Stevens of een lekkere lunch bij de Fruitsloods op de Olmenhorst. Liselot Huisman, leidinggevend adviseur van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer bedankt de vrijwilligers in Haarlemmermeer in onderstaande video.

Caroline Lubach vertelt over haar vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk en Vier het leven. Ze vertelt enthousiast hoe zij taalcoach is van drie vrouwen die gevlucht zijn naar Nederland en ze vindt het ontzettend leuk om samen op pad te gaan met ouderen die niet meer zelfstandig naar theater kunnen.

Agaath en Agaath zijn beide vrijwilliger bij het repaircafe in Lisserbroek. De plek waar iedereen in Lisserbroek naar toe kan om bijvoorbeeld zijn kapotte stofzuiger of speelgoed te laten herstellen. Agaath is gastvrouw en ontvangt iedereen met een kopje koffie en verwijst iedereen door. Terwijl haar naamgenote Agaath al het herstelwerk op de naaimachine doet.

Janny Herfst doet al 45 jaar vrijwilligerswerk. Door het doen van vrijwilligerswerk en zich te ontwikkelingen op zoveel gebieden heeft zij er zo veel aan overgehouden, een betaalde baan, maar ook mooie vriendschappen. Zij vindt de historie van Haarlemmermeer erg interessant Momenteel werkt zij onder andere bij het blad Meerhistorie.

Bedankt voor jullie inzet. Samen maken we Haarlemmermeer eens stukje mooier.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp