Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer

Als vrijwilliger is het zinvol om je kennis en/of vaardigheden uit te breiden. Persoonlijke ontwikkeling en/of deskundigheidsbevordering kan vrijwilligerswerk immers nog aantrekkelijker én uitdagender maken.

De VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer is er om organisaties en hun vrijwilligers te helpen met het delen en verkrijgen van kennis en zo te groeien in de belangrijke rol die zij vervullen. Wij bieden het hele jaar diverse cursussen, workshops en bijeenkomsten aan op diverse gebieden.

Voor wie?

Alle trainingen, workshops of cursussen zijn bedoeld voor vrijwilligers (en medewerkers) van maatschappelijke organisaties (stichtingen, verenigingen en ideële organisaties zonder winstoogmerk) die wonen of werken in Haarlemmermeer. Ieder die overweegt om zich als vrijwilliger in te zetten in Haarlemmermeer, die zijn/haar kennis wil verdiepen, is welkom. Aanmelden is vaak kosteloos tenzij anders vermeld.

Kijk hier voor om het actuele cursusaanbod van de Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer

Workshop op maat?

Staat er in ons huidige aanbod niets van wat je zoekt of heb je interesse in een bepaald onderwerp? Laat het ons weten! Daar proberen we rekening mee te houden als we ons nieuwe aanbod samenstellen.

Je kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar vrijwilligersacademie@meerwaarde.nl of neem contact op via 023 – 5698871.

Workshop openstellen voor vrijwilligers?

De Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer heeft als doelstelling het versterken van de vrijwilligers en de vrijwilligersorganisaties en het bieden van één platform voor al het educatieve aanbod in  Haarlemmermeer. Wij organiseren zelf trainingen én vragen maatschappelijke organisaties hun workshops open te stellen via de Vrijwilligersacademie.

Organiseert jouw organisatie een interessante, zinvolle training, workshop of cursus en mogen daar vrijwilligers van buitenaf aan deelnemen? Dan stellen wij deze workshop graag open via de Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer op het digitale platform Haarlemmermeervoorelkaar.nl

Binnenkort kun je als organisatie van deze mogelijkheid gebruik maken en staat alle informatie hierover op de site Haarlemmermeervoorelkaar.nl