Organisaties

De VrijwilligersAcademie beoogt een centrale verzamelplaats te zijn waar Haarlemmermeerse (vrijwilligers) -organisaties de door hun aangeboden cursussen, trainingen en workshops kunnen aanmelden.

De VrijwilligersAcademie ontwikkelt en organiseert workshops en trainingen die aansluiten op de behoefte van vrijwilligers en inspelen op deskundigheidsbevordering op diverse gebieden.

Daarnaast is de Vrijwilligersacademie constant op zoek naar samenwerkingspartners die expertise en ervaring willen inzetten via de Academie.

Eén educatie platform

Juist door het gezamenlijke aanbod aan te bieden op 1 platform ontstaan er meer mogelijkheden om efficiënt en rendabel trainingen en cursussen te organiseren. Gezamenlijke aanpak voorkomt dat er in de toekomst sprake is van versnippering en dat iedere organisatie educatief aanbod zelf gaat ontwikkelen.

Cursus/workshop aanmelden

De VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer is het platform voor al het educatieve aanbod in de Haarlemmermeer. Dat betekent dat maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties via de VrijwilligersAcademie trainingen en workshops kunnen aanbieden.

Organiseert jouw organisatie een interessante, zinvolle training, workshop of cursus en mogen daar vrijwilligers van buitenaf aan deelnemen? Dan stellen wij deze workshop graag open via de Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer.

Met jouw workshop of cursus direct aan via het volgende formulier:

  • Contactpersoon

  • Organisatie

  • Workshop / Cursus

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partner worden

Vindt jouw organisatie het ook belangrijk dat deskundigheidsbevordering onder vrijwilligers wordt gestimuleerd? Samen kunnen we er nog beter voor zorgen dat vrijwilligers ondersteund worden en handvatten aangereikt krijgen die zij nodig hebben. Word partner van de VrijwilligersAcademie en draag bij aan de ontwikkeling en bevordering van educatie voor vrijwilligers.

Klik hier voor meer informatie

Cursusaanbod

Wij bieden verschillende workshops en cursussen aan. Zie het cursusaanbod hieronder:

Meer informatie over de Vrijwilligersacademie?

Neem contact op met Liesbeth Modder
VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer
Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag
Telefoon: 023 – 569 8871
vrijwilligersacademie@meerwaarde.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief