Vrijwilligers

Wil jij je als vrijwilliger graag verder ontwikkelen, kennis verdiepen en ervaringen delen? Dat kan via de VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer. Het hele jaar door bieden wij diverse trainingen en workshops die openstaan voor vrijwilligers of diegene die op het punt staan zich als vrijwilliger in te zetten in Haarlemmermeer. Je bent van harte welkom om je in te schrijven en deel te nemen aan een workshop. Per workshop of training staan de voorwaarden vermeld.

Behoefte peilen

Als VrijwilligersAcademie vinden wij het belangrijk om te weten waar de behoeften liggen van vrijwilligers. Wij organiseren en faciliteren diverse workshops en trainingen met verschillende onderwerpen die belangrijk zijn binnen het vrijwilligerswerk. Aanvullende hierop horen wij graag waar jij tegenaan loopt binnen jouw vrijwilligerswerk en wat je graag zou willen leren of verder wilt uitdiepen. Wij komen graag met jou in gesprek als er wensen en behoeften zijn die je terug wilt laten komen binnen ons cursusaanbod. Dit kan via vrijwilligersacademie@meerwaarde.nl of bel 02356 98 871.

Cursusaanbod

Het cursusaanbod is onderverdeeld in 6 categorieën die je hieronder terug vindt. Wij bieden 1 daagse bijeenkomsten, meerdaagse workshops, individuele begeleiding én online trainingen. Het totale actuele aanbod is te vinden via de knop cursusaanbod.

  • Omgaan met en coaching van specifieke doelgroepen
  • Bestuur en management
  • Computer en internet
  • Fondswerving en sponsoring
  • Persoonlijke vorming en ontwikkeling
  • PR en communicatie

 

Ervaringsverhalen

Heb jij een verhaal over jouw goede ervaringen met de VrijwilligersAcademie en wil je dit met ons delen? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 023-56 98 871
E-mail: vrijwilligersacademie@meerwaarde.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief