VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Weet je nog niet welk vrijwilligerswerk bij jou past?
      

De matchmakers van Haarlemmermeervoorelkaar kunnen je ook helpen bij het maken van een keuze voor passend vrijwilligerswerk.

Iedere maandag, woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 12.30 uur is er inloopspreekuur. Op dinsdag en vrijdag kan je bij ons telefonisch terecht.

023-569 88 70 info@haarlemmermeervoorelkaar.nl 

Meer informatie?

Sawinah Voortman<br/>Sociaal Werker<br/>sawinah.voortman@meerwaarde.nl

Sawinah Voortman
sawinah.voortman@meerwaarde.nl 
023-569 88 71

Ik zoek vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk... een zinvolle tijdsbesteding

  • Het overbrengen van eerder opgedane ervaring en kennis
  • Misschien wel een opstap naar (nieuw) betaald werk
  • Een bron van waardering
  • Een manier om nieuwe mensen te ontmoeten
  • De kans om eens iets heel anders te doen

Misschien is vrijwilligerswerk wel iets voor jou!

Matchingsplatform Haarlemmermeervoorelkaar

Haarlemmermeervoorelkaar is het matchingsplatform waar hulpvraag en hulpaanbod elkaar kunnen vinden. Verschillende organisaties uit Haarlemmermeer en particulieren hebben hun hulpvragen en -aanbod hierop geplaatst. Er is voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Haarlemmermeervoorelkaar meld je je eerst aan als individu met een hulpvraag of hulpaanbod. Aanmelden is vrijblijvend, gratis en het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Haarlemmermeervoorelkaar. Het kost slecht een paar minuten tijd. Je kunt daarna je vrijwilligersvacature plaatsen of je aanbod.

De matchmakers van Haarlemmermeervoorelkaar kunnen ondersteuning bieden bij het aanmaken van een profiel op Haarlemmermeervoorelkaar, het schrijven van een geschikte vacaturetekst, helpen bij het plaatsten van hulpvragen of hulpaanbod en het zoeken naar geschikte vrijwilligers. Iedere werkdag houden zij een telefonisch spreekuur of je kan op afspraak langskomen.

Weet je nog niet welk vrijwilligerswerk bij jou zou passen? De bemiddelingsconsulenten van Haarlemmermeervoorelkaar helpen je bij het maken van een keuze voor passend vrijwilligerswerk. Of doe de vrijwilligerswerktest op Haarlemmermeervoorelkaar.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp