NLdoet

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.
Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.
Meedoen met NLdoet kan op vrijdag 13 maart en/of zaterdag 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties het land.
NL-doet
beursvloer_2011_bas

Bedrijven

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak bijvoorbeeld met uw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of een dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.
Maar u kunt meer doen! Help mee om een klus tot een succes te maken door uw producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen of broodjes voor de lunch. Of zet uw netwerk, klanten of mediarelaties in.
nl-doet-actie-2

Maatschappelijke Organisaties

Stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 13 en 14 maart 2020. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen een dagje uit of geef de kantine een likje verf.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan op de website www.nldoet.nl  Belangstellende klussers kunnen zich dan via de site aanmelden.

matches

Vrijwilligers

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorg instelling?

Zoek naar een leuke klus bij u in de buurt en meld u aan!
Uw hulp is hard nodig, NLdoet.nl

NLdoet klussen

Vanaf eind november kunnen de klussen geplaatst worden op: NLdoet

Een leuke klus zoeken? Bekijk de klussen hier: NLdoet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief