VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Aanmelden

Aanmelden voor een voucher naar keuze kan van 24 november 10.00 uur tot woensdag 1 december 2021 17:00 uur. In de week van 6 december ontvang je per email een bevestiging van de gekozen voucher. Vervolgens wordt de voucher per email of per post opgestuurd.

Let op

In verband met het aantal beschikbare vouchers geldt:
OP = OP

Je kunt je slechts 1x inschrijven, ook al doe je op meerdere plekken vrijwilligerswerk.

Partners van vrijwilligers zijn uitgesloten van deelname, op deze manier voorkomen we dat we vrijwilligers teleur moeten stellen.

Meer informatie:

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl

VrijwilligersVerwendag 

Op zaterdag 11 december 2021 worden de vrijwilligers in de Haarlemmermeer in het zonnetje gezet. Dan organiseert de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, i.s.m. de gemeente de Vrijwilligers Verwendag. 
Ben jij vrijwilliger? Dan is dit voor jou!

Ieder jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, in opdracht van de gemeente, de Vrijwilligers Verwendag. Zaterdag 11 december 2021 staat daarom volledig in het teken van vrijwilligers die voor een ander en/of hun omgeving van betekenis zijn. Jullie inzet maakt het verschil. Daarom deze blijk van waardering om jullie te bedanken voor de inspanning. 

Coronaproof

Er is besloten om de Verwendag dit jaar, vanwege alle ontwikkelingen van de laatste weken, weer Coronaproof te maken en er kan o.a. weer gekozen worden uit een aantal vouchers te besteden bij Haarlemmermeerse ondernemers.

De vouchers voor de Verwendag zijn allemaal vergeven. Maar Haarlemmermeervoorelkaar doet er vanaf 9 december nog een schepje bovenop. Vanaf 9 december is de decemberkalender actief met elke dag een leuke verrassing voor vrijwilligers.  

Ook jouw verhaal vertellen?

Vorig jaar vertelde Henny, Will en Georgine tijdens de VrijwilligersVerwendag over hun vrijwilligerswerk. Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Neem dan contact met ons op: vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp